Снимка Pexels и Гугъл стрийт Във Франция продължават арестите след тройното

...
Снимка Pexels и Гугъл стрийт Във Франция продължават арестите след тройното
Коментари Харесай

Продължават арестите във Франция след тройното убийство в Ница

Снимка Pexels и Google стрийт 

Във Франция не престават арестите след тройното ликвидиране в Ница от четвъртък. Днес е бил арестуван трети човек. Той е непосредствен на заподозрян, който е бил задържан в петък вечерта.

Този 33-годишен мъж се намирал в дома на втория обвинен (за който се допуска, че е бил в контакт с нападателя ден преди атаката) при претърсването на жилището в петък вечерта от полицията. " Опитваме се да изясним каква е била неговата роля във всичко това ", посочи източникът.

Вторият обвинен, на 35 години, беше арестуван в Ница в петък вечерта и също е в ареста.

В четвъртък първи обвинен, на 47 години, беше задържан, откакто бил видян покрай нападателя на фрагменти, снимани от камери за видеонаблюдение по време на офанзивата. Според източника той също остава в ареста.

Следователите се пробват да открият дали нападателят е имал съучастници и по какъв начин се е снабдил с двата телефона, открити в чанта с персонални движимости.

По първични данни от следствието нападателят Ибрахим Аусауи, 21-годишен тунизиец, е дошъл в Ница вечерта или два дни преди офанзивата.

В четвъртък сутринта той влезнал в базиликата " Нотр Дам " в центъра на Ница и прерязал гърлото на 60-годишна жена и на 55-годишния клисар. Бразилка на 44 години била намушкана неведнъж с нож и умряла в непосредствен ресторант, където се пробвала да се скрие.

Полицията обезвредила Аусауи, като го простреляла на няколко места, и той бил откаран тежко ранен в болница. Тъй като е в безсъзнание, той не е разпитан от следователите.

Майката на Ибрахим, който ремонтирал мотоциклети, сподели за Агенция Франс Прес, че синът й се молел от две години и половина, не излизал и не контактувал с другите хора.

Според туниското правораздаване, което също е почнало следствие, той имал престъпно досие в Тунис по отношение на прояви на принуждение и опиати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР